“Wie wil leren, zit hier goed”

Jurny Mijals -verzorgende

De Rotterdamse Jurny Mijnals (33) is verzorgende op de revalidatieafdeling van verpleeghuis Aafje Schiehoven. Jurny startte 10 jaar geleden bij Aafje en heeft daarna diverse opleidingen en cursussen gevolgd. “In de zorg ben je nooit uitgeleerd en Aafje biedt haar medewerkers talrijke mogelijkheden om te ontwikkelen. Ik maak daar graag gebruik van.”

Na de middelbare school had Jurny een vakantiebaantje in de zorg. “Ik vond dat zó leuk dat ik Aafje benaderde met de vraag of er mogelijkheden waren voor leer-werktrajecten”, vertelt Jurny. Ze startte een paar weken later als leerling verzorgende en begon met haar mbo-opleiding Verzorgende-IG. Jurny combineerde de theorie met de praktijk. In 2013 studeerde ze af. Jurny: “Nu volg ik de opleiding Verpleegkunde. Het is mijn droom om verpleegkundige te worden en dat gaat me lukken!”.

‘Het werk is uitdagend,

de taken divers en je krijgt al

snel veel verantwoordelijkheid’

Jurny heeft mooie toekomstplannen. Dankzij haar loopbaan bij Aafje ontwikkelde ze zich als mens én als professional. Tien jaar geleden had ze niet durven dromen van de kansen die zij kreeg. “Daar ben ik heel dankbaar voor. Aafje is altijd goed voor mij geweest. Ik voel me hier serieus genomen, ik doe er toe. Wie wil leren, zit hier goed, maar Aafje biedt méér dan opleidingen en cursussen. Het is hier sowieso heel leuk om te werken. In alles wat we doen staat de klant centraal. Het werk is uitdagend, de taken divers en je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid. En de collega’s zijn natuurlijk supergezellig! Ik zit bij Aafje helemaal op mijn plek…”

Bekijk alle vacatures

Andere verhalen van collega‘s

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap