Alle verhalen

“Wie wil leren, zit hier goed”

Jurny Mijals ⋅ Verzorgende

De Rotterdamse Jurny Mijnals (33) is verzorgende op de revalidatieafdeling van verpleeghuis Aafje Schiehoven.

“Ik startte 10 jaar geleden bij Aafje en heb daarna diverse opleidingen en cursussen gevolgd. In de zorg ben je nooit uitgeleerd en Aafje biedt haar medewerkers talrijke mogelijkheden om te ontwikkelen. Ik maak daar graag gebruik van.”

 

image description

Theorie combineren met de praktijk

Na de middelbare school had Jurny een vakantiebaantje in de zorg. “Ik vond dat zó leuk dat ik Aafje benaderde met de vraag of er mogelijkheden waren voor leer-werktrajecten”, vertelt Jurny. Ze startte een paar weken later als leerling verzorgende en begon met haar mbo-opleiding Verzorgende-IG. Jurny combineerde de theorie met de praktijk. In 2013 studeerde ze af. Jurny: “Nu volg ik de opleiding Verpleegkunde. Het is mijn droom om verpleegkundige te worden en dat gaat me lukken!”.

Toekomstplannen

Jurny heeft mooie toekomstplannen. Dankzij haar loopbaan bij Aafje ontwikkelde ze zich als mens én als professional. Tien jaar geleden had ze niet durven dromen van de kansen die zij kreeg. “Daar ben ik heel dankbaar voor. Aafje is altijd goed voor mij geweest. Ik voel me hier serieus genomen, ik doe er toe. Wie wil leren, zit hier goed, maar Aafje biedt méér dan opleidingen en cursussen. Het is hier sowieso heel leuk om te werken. In alles wat we doen staat de klant centraal. Het werk is uitdagend, de taken divers en je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid. En de collega’s zijn natuurlijk supergezellig! Ik zit bij Aafje helemaal op mijn plek…”

image description

Ook werken bij Aafje?

Bij Aafje zijn genoeg mogelijkheden. Lees ook eens de andere verhalen van medewerkers, of kijk eens bij de vacatures. Bij Aafje hebben we ruimte voor jou!

Word jij mijn nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures

Andere verhalen van collega‘s

image description

“Aafje haalt het beste uit mij”

Laura Gonzalez Verpleegkundige

17 jaar geleden stapte Laura bij Aafje naar binnen, solliciteerde en besloot al snel dat ze nooit meer een andere werkgever wilde. “Ik voel mij hier écht gewaardeerd.”

Mijn verhaal
image description

“Wie wil leren, zit hier goed”

Jurny Mijals Verzorgende

De Rotterdamse Jurny Mijnals (33) is verzorgende op de revalidatieafdeling van verpleeghuis Aafje Schiehoven. Jurny startte 10 jaar geleden bij Aafje en heeft daarna diverse opleidingen en cursussen gevolgd.

Mijn verhaal
image description

“Voelsprieten zijn onmisbaar in de wijk”

Margot Zwaans Wijkverpleegkundige

Margot (23) is wijkverpleegkundige in Dordrecht. “Specialisten zoomen in op een klein, lichamelijk stukje mens. Als wijkverpleegkundige bekijk ik de mens in zijn geheel”.

Mijn verhaal

Uitgelichte vacatures

image description

Helpende

Meer info
image description

Verzorgende IG

Meer info
image description

Verpleegkundige

Meer info