Verpleegkundige

Als verpleegkundige in de verpleging, verzorging of thuiszorg bied je zorg op maat; de wensen en gezondheid van jouw klanten zijn het uitgangspunt. Zo kom je in werksituaties terecht met volop vernieuwing. Dat zorgt voor een gevarieerde invulling van jouw werk. Is een afwisselende takkenpakket een must voor jou, ga dan aan de slag als verpleegkundige in de ouderenzorg. Solliciteer direct 👉

Jouw werkdag is
geen dag hetzelfde’

Begin jouw nieuwe uitdaging bij Aafje

Als verpleegkundige in de ouderenzorg zorg je voor kwaliteit van leven bij onze klanten. Je houdt jouw klanten in onze verpleeghuizen, zorghotels of thuiszorg goed in de gaten en onderneemt actie als je merkt dat de situatie dat vraagt. Je voert zelfstandig en planmatige verpleegkundige handelingen en begeleidende taken uit en coördineert het verpleegproces. Dat klinkt heel breed en dat is het ook. Dat maakt voor verpleegkundigen de ouderenzorg juist zo leuk!

Nieuwsgierig naar je verpleegkundige salaris? Dat bergrijpen we! Als verpleegkundige hangt je salaris af van je opleiding en ervaring. Bij Aafje kun je aan de slag als niveau 4 (mbo) en 5 (hbo) verpleegkundige. Als richtlijn voor het verpleegkundige salaris kun je uitgaan van een bedrag tussen de € 2.338 en € 3.153 bruto per maand. Daarnaast heb je recht op vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding. Bij avond-, weekend- en nachtdiensten ontvang je ook een onregelmatigheidstoeslag.

Wat de uitdaging ook is, jij pakt het met twee handen aan!

Wat ook interessant is, is dat Aafje jou naast een goed verpleegkundige salaris ook de mogelijkheid biedt om je te blijven ontwikkelen en bijscholen. Dat kan zelfs vanuit onze eigen Aafje Academie. Zo bieden we ruimte aan jouw talenten!

Bekijk alle verpleegkundige vacatures
Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap