Verpleegkundige thuiszorg

Als verpleegkundige in de thuiszorg zorg jij voor kwaliteit van leven bij jouw klanten. Als (gespecialiseerd) verpleegkundige thuiszorg verleen je professionele verpleegkundige zorg bij mensen thuis, geef je voorlichting en stel je diagnoses. Iedere dag als verpleegkundige thuiszorg is een uitdaging! Solliciteer direct 👉

‘De wijk is
 mijn werkplek’

De ene thuiszorg verpleegkundige is de andere niet

Je kunt bij Aafje aan de slag als verpleegkundige niveau 4, niveau 5 of gespecialiseerd verpleegkundige thuiszorg. Als thuiszorg verpleegkundige bied je klanten in hun vertrouwde omgeving zorg op maat. Je draagt bij aan het opstellen en uitvoeren van het zorgplan en denkt mee over de zorg die geboden wordt.

Je houdt contact met collega's en familieleden en bent goed in staat om zelfstandig te handelen. Je bent een echte aanpakker met een flinke dosis energie. De exacte invulling van jouw takenpakket als thuiszorg verpleegkundige hangt af van het type functie waar je op solliciteert en je rol in het team.

Als je de MBO-opleiding Verpleegkunde hebt gevolgd, word je verpleegkundige in de wijk, met een HBO-opleiding ben je wijkverpleegkundige. 

Jij hebt het talent om precies te begrijpen wat jouw klant nodig heeft.

 Als wijkverpleegkundige gaan de taken net iets verder dan (complexe) zorg verlenen. Je maak bijvoorbeeld wijkanalyses om te kijken welke problemen het meest voorkomen en zorgt dat hiervoor een plan komt om bijvoorbeeld voorlichting te geven.  Met name de functie van gespecialiseerd verpleegkundige thuiszorg wijkt af van die van de reguliere functie. Je vervult taken die te maken hebben met dagelijkse verzorging tot specialistische werkzaamheden, zoals  wondverzorging, het aanleggen van een infuus of het toedienen van medicatie.

Bekijk alle verpleegkundige vacatures in de thuiszorg
Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap