Versterk de zorg nú met jouw talent

Banner   nieuwsbrief 'oproep'

#samentegencorona

De druk op de zorg groeit en groeit in deze tweede coronagolf; ziekenhuizen lopen vol en patiënten stromen door naar de thuiszorg, onze huizen en het tijdelijk coronacentrum. Wij hebben jouw hulp hard nodig om op alle locaties goede zorg te kunnen (blijven) bieden.    

Het tijdelijk coronacentrum, gevestigd in het Aafje zorghotel locatie Maasstad neemt regionaal coronapatiënten op die nog wel zorg nodig hebben, maar niet in het ziekenhuis hoeven te verblijven. Neem een kijkje in het coronacentrum , vanaf 3 minuten en 34 seconden.

Onze zorgtoppers werken keihard, maar komen handen te kort. Beluister het interview van Aafje bestuurder Guy Buck op RTV Rijnmond waarin hij aandacht vraagt voor de prangende situatie. 

Ben je verzorgende of verpleegkundige (geweest of in opleiding) en kan jij onze teams versterken in het coronacentrum, in de thuiszorg of één van onze huizen? Bel dan vandaag nog onze recruiters op nummer 088 823 1088 of mail naar recruitment@aafje.nl. 

Ben jij ZZP-er , neem dan ook contact op met Recruitment. Zij kunnen je vertellen met welke bureau’s wij samenwerken voor de inzet van extra personeel. 

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap