Verzorgende IG

Als verzorgende IG ben je inzetbaar op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Je kunt als verzorgende IG, ook wel VIG genoemd, aan de slag bij klanten thuis, in onze verpleeg- of verzorgingshuis of zorghotels. Solliciteer direct 👉

‘Goede zorg en aandacht voor de klant
 gaan altijd samen hand in hand’

Maak het leven van jouw klanten net iets mooier

Verzorgende, verzorgende IG, VIG of Vigger zijn verschillende namen voor hetzelfde beroep. De afkorting IG staat voor individuele gezondheidszorg, daarmee wordt bedoeld dat je gezondheid bevorderende handeling uitvoert die betrekking hebben op een persoon. De ‘V’ in VIG staat voor verzorgende, dus dat verklaart al die afkortingen en benamingen.

Jij kent geen grenzen in zorgzaamheid

Als Verzorgende IG krijg je alle ruimte om de intensieve zorgvraag van jouw klanten zo goed mogelijk in te vullen. Je biedt lichamelijke verzorging, hulp bij het aankleden, brengt steunkousen en protheses aan en zet medicijnen klaar. Ook help je bij dagelijkse activiteiten en eten en drinken. Een leuke baan met een passend verzorgende IG salaris.

Bekijk alle verzorgende IG vacatures

Het VIG salaris is afhankelijk van waar je werkt en wat je taken precies zijn minimaal € 1960,02 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Naast je verzorgende IG salaris kun je gebruik maken van onze Aafje deals, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness, musea, restaurants, musicals, films en hotels. Dat maakt het salaris verzorgende IG echt aantrekkelijk!

 Bekijk het salaris verzorgende IG 👉

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap