menu

Menu

Werken in de thuiszorg

Ben jij flexibel en ga je graag zelfstandig op pad? Maar wil je tegelijkertijd ook bij een hecht team collega’s horen? Als wijkverpleegkundige, verzorgende IG of helpende in de thuiszorg kan het allebei.

Wat ga je doen?

Als iemand de indicatie ‘thuiszorg’ heeft, kan het gaan om wijkverpleegkundige zorg. Maar ook om persoonlijke verzorging of huishoudelijke ondersteuning. Daarbij werk je samen met diverse gespecialiseerde zorgverleners, huisartsenposten en het ziekenhuis. Samen met hen lever je passende zorg thuis.

Ook kijk je met de klant – en de familie – wat iemand nodig heeft om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Mantelzorgers, persoonlijk netwerk, en handige zorgtechnologieën helpen je daarbij. Kan iemand echt niet meer zonder onze dagelijkse zorg? Dan help je verder. Wonen bij Aafje kan dan een volgende stap zijn.

Hoe werken we?

Werk je in de thuiszorg, dan is elke dag anders. Je bent echt de spil in de wijk of gemeente. Mensen verbinden en de buurt versterken, dat is jouw ding. Niet alleen ben je zorgverlener, ook heb je een luisterend oor en vertrouwd gezicht. Heeft een klant extra hulp nodig? Dan ben jij de eerste die dat signaleert.

Waar kun je aan de slag?

Onze thuiszorgteams zijn actief in Albrandswaard, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Rotterdam en Zwijndrecht.

Ruimte voor jou

Bij Aafje krijg je de ruimte om te zijn wie je bent. Past een paar uur meer of juist minder werken op dit moment beter bij jouw leven? Geen probleem. Bij Aafje sta jij op nummer 1.

Werkgebieden

 • Rotterdam

  Aafje thuiszorg Rotterdam bestaat uit 15 teams. Stuk voor stuk werken zij volgens de Rotterdamse mentaliteit: ‘niet lullen maar poetsen’. Aanpakken, daar houden ze van. Werken voor onze thuiszorg in Rotterdam betekent werken in de stad, maar met dorpse kenmerken. Want je kent je klant én de omgeving op je duimpje. Je bent een professional in hart en nieren, en je collega’s waarderen je daarom.

 • Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk

  Aafje thuiszorg in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk bestaat uit 11 teams. Het dorpse karakter is kenmerkend voor de drie BAR-gemeenten. Het gebied kan als nieuw aanvoelen, maar je wordt met open armen ontvangen. Iedereen waarmee je werkt, ziet én waardeert jouw inzet als zorgprofessional.

 • Dordrecht

  Aafje thuiszorg in Dordrecht bestaat uit 9 teams. Vol passie steken zij de handen uit de mouwen. Als thuiszorgmedewerker in ‘Dordt’ ben je echt onderdeel van de buurt. Dordtenaren zijn honkvast en vragen niet snel om hulp, maar staan wel altijd klaar om elkaar te helpen. Daar kun jij als zorgprofessional je steentje aan bijdragen. Mede dankzij jou kan je klant langer thuis blijven wonen. En dat wordt zeker in Dordrecht als iets belangrijks gezien.

 • Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht

  Aafje thuiszorg in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht bestaat uit 7 teams. Kleinschaligheid staat hier hoog in het vaandel en de werkwijze van de teams past bij de ons-kent-ons- mentaliteit. Je kent je klant, de buurt én de behoeften die de bewoners hier hebben. Als thuiszorgmedewerker ben je dus een spin in het web. Samen met andere zorgprofessionals zorg je ervoor dat je klant alle nodige zorg krijgt.

Geen resultaten gevonden