Ga naar Aafje.nl

Revalidatie

Aafje heeft twee revalidatielocaties, voorheen zorghotels: Aafje Revalidatie Franciscus en Aafje Revalidatie Maasstad. Deze zijn voor klanten die door een ongeval, operatie of ziekte tijdelijk goed moeten revalideren.

Onder begeleiding van jou en de rest van het behandelteam zijn klanten hier verzekerd van goede verzorging, verpleging en behandeling, zodat we samen met hen de zelfredzaamheid verbeteren. Waar mogelijk kunnen ze daarna terugkeren naar de thuissituatie, of naar woonruimte bij Aafje.

De zorg kenmerkt zich door het  ‘zorgen met de handen op de rug’. Jij moedigt hen aan en ondersteunt hen bij het zelf uitvoeren van de dagelijkse handelingen. De meeste opnames vinden plaats na ziekenhuisopnames, daarom voer je als medewerker ook relatief veel verpleegtechnische handelingen uit.

Revalidatie Franciscus

Bij Aafje Revalidatie Franciscus bieden we gespecialiseerde zorg aan mensen die na een ziekenhuisopname ondersteuning nodig hebben bij hun revalidatie en persoonlijke verzorging. Ons toegewijde team van professionals, onder leiding van een specialist ouderengeneeskunde, werkt samen om onze cliënten te helpen terug te keren naar een gezond en actief leven. Versterk ons team en maak deel uit van een warme en professionele werkomgeving waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd en erkend. Samen streven we naar excellente zorg, waarbij het welzijn van onze cliënten altijd voorop staat.

Revalidatie Maasstad

Bij Aafje Revalidatie Maasstad helpen we mensen na een ziekenhuisverblijf terug te keren naar huis door middel van kortdurende revalidatie. Ons behandelteam, bestaande uit specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen en maatschappelijk werkers, staat klaar om samen met jou aan professioneel herstel te werken. Sluit je aan bij ons team en help mensen weer op de been te komen!

Naast het zorg- en behandelteam werkt er ook een dienstenteam in beide revalidatielocaties. Zij zorgen dat de kamers van de klanten schoon zijn, voor de facilitaire taken en voor goed eten in het restaurant.

Onze locaties:

Revalidatielocatie Maasstad

Rotterdam

  • Revalidatie na ziekenhuisopname
Meer info

Revalidatielocatie Franciscus

Rotterdam

  • Revalidatie
Meer info

Solliciteer nu!