Ga naar Aafje.nl

Stafkantoor Rotterdam

Een moderne en eigentijdse werkplek

Kom je werken op het stafkantoor op de Kralingse Zoom, dan kom je te werken op een prachtige gerenoveerde locatie. Het is nieuw, modern ingericht en de frisse kleuren geven je een energiek gevoel. Een gevoel van ruimte. Van gezelligheid.

Afdelingen

Het gebouw telt vijf verdiepingen. Op iedere verdieping werken enthousiaste collega’s samen hard aan allerlei zaken. Hier zijn afdelingen gevestigd zoals Klantlogistiek, Klantenservice, Klantadministratie, Ondernemingsraad, Verkoop, Financiën, Vastgoed, Mens en Ontwikkeling, ICT, Communicatie, Inkoop & Services, Concerncontrol, Personeels- en Salarisadministratie en Beleid en Ondersteuning. Ook Guy Buck (voorzitter Raad van Bestuur) en Peter Ploegsma (lid Raad van Bestuur) zijn hier te vinden. Sterker nog: ze zijn er niet alleen te vinden: hun deur staat ook altijd voor je open voor een praatje.

Flexwerkplekken

Elke verdieping telt een groot aantal flexwerkplekken. Deze flexplekken bestaan uit een docking station en twee computerschermen, waaraan je je laptop kunt verbinden. Het elektrisch in hoogte verstelbare bureau maakt het een fijne plek om te werken.

Gemoedelijke en gezellige sfeer

Op het stafkantoor Kralingse Zoom werken ongeveer 200 collega´s. Er heerst een gemoedelijke en gezellige sfeer. Geregeld lopen collega´s binnen voor een praatje. Ook worden er af en toe gezellige borrels georganiseerd op de locatie. In het lunchruimte op de begane grond kun je in een fijne omgeving bijpraten met je collega´s.

Bereikbaarheid

Aafje Kralingse Zoom is goed bereikbaar. Het metrostation Kralingse Zoom ligt op één minuut loopafstand, je bent binnen vijf minuten op de snelweg en er is een privé parkeerplaats achter het gebouw. Beter kan bijna niet!

Solliciteer nu!