Ga naar Aafje.nl

Arbeidsvoorwaarden

Yes, jij wilt aan de slag bij Aafje. Leuk! Als je een aansprekende functie hebt gevonden, gaan we graag met jou in gesprek over tijd, geld, prestatie en ontwikkeling. Laat jouw avontuur in de ouderenzorg beginnen!

Kies het dienstverband dat bij jou past

Je kunt bij Aafje op verschillende manieren aan de slag. Om gericht aan de slag te kunnen, is het belangrijk om te weten waar je naar op zoek bent. Wij bieden, afhankelijk van de functie, de keuze uit verschillende type dienstverbanden:

Je kunt werken vanuit een vast of tijdelijk contract met een zelfde aantal uren per week. Dat kan op parttime basis en vaak ook fulltime. Wil je werken in de zorg, maar dan met een wisselend rooster? Dat kan als (cluster)flexmedewerker. Waar, wanneer en hoe vaak je werkt, kan dan iedere week anders zijn. Wij zijn ook altijd op zoek naar oproepkrachten, vakantiewerkers of mensen die als bijbaan willen werken in de zorg. Laat weten wat bij jou past en wij vinden jouw droombaan met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Goede arbeidsvoorwaarden

Iedereen is anders, daarom gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past om een goede balans in je werk en privé leven te vinden.

Dit krijg je in elk geval:

  • Een goed salaris volgens cao VVT met onregelmatigheidstoeslag.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Aantrekkelijke pensioenregeling bij Zorg & Welzijn.
  • De mogelijkheid tot deelname aan Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (denk aan aanschaf communicatiemiddelen / fiets / uitruil reiskosten).
  • Een onboardingsprogramma, zodat je goed wordt ingewerkt.
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden via de Aafje Academie.
  • Aansprekende Aafje Deals boordevol leuke voordelen. Zo kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, profiteren van collectiviteitskorting op de zorgverzekering, schadeverzekering, bedrijfsfitness en aanbiedingen op het gebied van musicals, films, musea, restaurants en hotels.
  • Goed om nu al te weten: kom je bij ons in dienst, dan vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan.