menu

Menu

Werken in een verpleeghuis

Help jij ouderen in een verpleeghuis zo fijn mogelijk leven? Bijvoorbeeld met verpleging of activiteitenbegeleiding? Als collega in een Aafje-huis ben je een onmisbare kracht voor mensen die dag en nacht zorg nodig hebben.

Wat ga je doen?

Je biedt bijvoorbeeld huishoudelijke ondersteuning, hulp bij persoonlijke verzorging, of specialistische verpleging. Misschien verzorg je wel de maaltijden of begeleid je verschillende activiteiten. In een Aafje-huis kun je alle kanten op. En draag je altijd bij aan een prettige tijd voor de bewoners.

Sommige verpleeghuizen hebben zorgprogramma’s. Denk daarbij aan somatiek, psychogeriatrie, obesitas, Korsakov, gerontopsychiatrie, crisis/IBS en D-zep. Heb je kennis van één van deze specialismen? Bekijk dan onze locaties die specialistische zorg bieden. Heb je de kennis (nog) niet, maar wil je dat wel? Geen probleem. Onder begeleiding van Aafje kun je je specialiseren.

Hoe werken we?

In de Aafje-huizen doen we er alles aan om mensen thuis te laten voelen. Dag en nacht – met de beste zorg en begeleiding. Je handelt doortastend en met een scherp oog voor iemands persoonlijke situatie. Maar vooral met liefde en aandacht. Want dat is waar het om draait.

Ruimte voor jou

Bij Aafje krijg je de ruimte om te zijn wie je bent. Past een paar uur meer of juist minder werken op dit moment beter bij jouw leven? Geen probleem. Bij Aafje sta jij op nummer 1.

Waar kun je aan de slag?

Aafje heeft huizen in Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Rotterdam. Elk huis heeft een eigen sfeer en karakter. En fijne buitenruimte, in de vorm van een gemeenschappelijke tuin of terras.

Capelle aan den IJssel

Bekijk hier de vacatures
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info