menu

Menu

Werken in de revalidatiezorg

Wil jij mensen helpen om weer de oude te worden? En zoek je een combinatie van verzorging, verpleging en behandeling? Versterk dan het revalidatieteam van Aafje.

Wat ga je doen?

Aafje heeft twee revalidatielocaties: Aafje Revalidatie Franciscus en Aafje Revalidatie Maasstad. Hier komen mensen die door een ongeval, operatie of ziekte moeten revalideren.

Jij en de rest van het zorg- en behandelteam bieden hen goede verzorging, verpleging en behandeling. Samen vergroten we de zelfredzaamheid van klanten. Zodat ze – als het kan – veilig terug naar huis of hun woonruimte bij Aafje kunnen. Ook werkt er een dienstenteam op onze revalidatielocaties. Die collega’s zorgen voor de facilitaire taken, schone kamers en goed eten.

Hoe werken we?

Revalidatiezorg bij Aafje is ‘zorgen met de handen op de rug’. Oftewel: je moedigt mensen aan en ondersteunt ze om alles zoveel mogelijk zelf te doen. Stap voor stap raken ze dan weer vertrouwd met de dagelijkse handelingen.

Ruimte voor jou

Bij Aafje krijg je de ruimte om te zijn wie je bent. Past een paar uur meer of juist minder werken op dit moment beter bij jouw leven? Geen probleem. Bij Aafje sta jij op nummer 1.

Revalidatielocaties

Bekijk hier de vacatures
Meer info
Meer info