menu

Menu

Over Aafje

Wij geven de zorg die we onze eigen ouders toewensen. Dat doen we met thuiszorg, maar ook in onze huizen en revalidatielocaties. Aafje wil écht iets betekenen voor klanten. Door te luisteren, aandacht te geven en in te spelen op behoeften. Zo dragen wij bij aan herstel, aan een gevoel van veiligheid, aan gezondheid, aan zelfvertrouwen, aan plezier. Aan het leven.

Waar we voor staan

In ons werk staan vier kernwaarden centraal. Ze bepalen hoe we omgaan met elkaar, waarom vakmensen bij Aafje willen werken en klanten van onze diensten gebruikmaken.

Onze kernwaarden

Aandacht
We willen aandacht hebben voor dat wat er echt toe doet. Daarom kijken we met interesse, zoeken de interactie en praten graag met anderen.

Verbindend
We staan open voor iedereen met goede ideeën. Wij zoeken de samenwerking om goede zorg te bieden en spannen ons in om mensen met elkaar te verbinden.

Prikkelend
Wij prikkelen medewerkers om dat te doen waar je blij van wordt. En wij prikkelen onze klanten om nog zoveel mogelijk zelf te doen.

Vakmanschap
Met onze kennis, kunde en enthousiasme zijn wij vanzelfsprekend vakmensen. Met z’n allen streven wij ernaar zorg te leveren die als verrassend fijn wordt ervaren.