Ga naar Aafje.nl

Werkvelden

Wil je aan de slag als helpende, verzorgende, verpleegkundige of stafmedewerker? Bij Aafje vind je een werkplek die bij jou past. Want met 54 thuiszorgteams, 17 verpleeghuizen en 2 revalidaties in de regio Rotterdam is er altijd iets te kiezen. Waar kom jij ons versterken?

Verpleeghuizen

Help jij ouderen in een verpleeghuis zo fijn mogelijk leven? Bijvoorbeeld met verpleging of activiteitenbegeleiding? In een Aafje-huis ben je onmisbaar voor mensen die dag en nacht zorg nodig hebben.

Lees meer over werken in onze verpleeghuizen

Thuiszorg

Ben jij flexibel en ga je graag zelfstandig op pad? Maar wil je tegelijkertijd ook bij een hecht team collega’s horen? Als wijkverpleegkundige, verzorgende IG of helpende in de thuiszorg kan het allebei.

Lees meer over werken in de thuiszorg

Revalidatie

Wil jij mensen helpen om weer de oude te worden? En zoek je een combinatie van verzorging, verpleging en behandeling? Versterk dan het revalidatieteam van Aafje.

Lees meer over werken op onze revalidatielocaties

Huishouding

Een schoon en leefbaar huis, dát wil iedereen. Maar soms staan lichamelijke of geestelijke klachten in de weg. Is er onvoldoende hulp van familie of buren? Dan ben jij die huishoudheld die te hulp schiet.

Lees meer over werken in de huishouding

Flexbureau

Vind jij vrijheid in je werk belangrijk? Kun je bijvoorbeeld alleen in de avond werken? Of ben je op zoek naar een baan naast je studie? Dan is een baan binnen het Flexbureau van Aafje iets voor jou. Je kiest namelijk zelf waar én wanneer je aan de slag gaat. Ideaal!

Lees meer over het Flexbureau van Aafje

Stafkantoor

Heb je wel een hart voor de zorg, maar wil je liever achter de schermen werken dan ervoor? Op vaste, doordeweekse dagen? Dan is een staffunctie misschien iets voor jou. Je kunt aan de slag op ons kantoor in Rotterdam of Barendrecht.

Lees meer over onze stafkantoren

Overige zorg

 • Thuisplusflats

  Dit is een flat waar ouderen zelfstandig wonen, en kunnen terugvallen op hulp van zorg- en welzijnsorganisaties. Er zijn er zes in de regio Rotterdam. Hier bieden we allerlei activiteiten rondom bewegen, gezondheid en ontmoeten. Er is altijd iets te doen. Kom jij in onze flats werken?

  Lees meer over de Plusflat

 • Zorgvilla Tante Toos

  Wonen met persoonlijke aandacht, lekker eten, goede zorg en gezelligheid. Dat is Zorgvilla Tante Toos. Zestien tot achttien ouderen met dementie wonen hier kleinschalig. Zij worden ondersteund door een zorgondernemer en een vast zorgteam. Ben jij een zorgprofessional die barst van de ideeën en ambitie? Kom dan de zorg nóg beter maken bij Zorgvilla Tante Toos.

  Lees meer over Zorgvilla Tante Toos

 • De Dienstbode

  Aandacht, aanspraak en een gemoedelijke, veilige sfeer. Daar zorgt de Dienstbode voor. Als vertrouwd gezicht ben je bereikbaar en aanspreekbaar in de centrale, grote ‘droomkeuken’ van een flatgebouw. Voor als je verpleegkundige ervaring hebt én gastvrij bent.

  Lees meer over de Dienstbode

Geen resultaten gevonden