Ga naar Aafje.nl

Werkvelden

Bij Aafje kun je aan de slag als helpende, verzorgende of verpleegkundige in onze huizen, revalidatielocaties of thuiszorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht, Barendrecht, Albrandswaard of Ridderkerk. Waar kom jij Aafje versterken?

Verpleeghuis

In het verpleeghuis wonen ouderen die dag en nacht zorg en begeleiding nodig hebben. En jij helpt ze daarbij!

Misschien geef je huishoudelijke ondersteuning, hulp bij persoonlijke verzorging of specialistische verpleging. Misschien verzorg jij wel de maaltijden of begeleid je verschillende activiteiten. In een Aafje verpleeghuis kun je alle kanten op!

Sommige huizen hebben speciale afdelingen, denk daarbij aan somatiek, psychogeriatrie, obesitas, Korsakov, gerontopsychiatrie, crisis/IBS en dezep. Heb jij kennis van één van deze specialismen? Kijk dan eens verder bij onze locaties die deze zorg bieden. Heb je de kennis (nog) niet en wil je je specialiseren? Dat kan onder begeleiding van Aafje!

Bekijk vacatures in het verpleeghuis

Thuiszorg

Bij Aafje werkt het wijkteam als een spin in het web. Samen met (de familie van) de klant zorg je ervoor dat langer thuis blijven wonen mogelijk is. Rustig ouder worden in eigen gezonde omgeving. 

Als wijkverpleegkundige bekijk jij wat nodig is voor de klant om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Daarvoor werk je samen met mantelzorgers, het persoonlijke netwerk van de klant en maak je gebruik van zorgtechnologieën. Kan de klant echt niet meer zonder onze dagelijkse zorg? Dan kijk jij wat nodig is: thuiszorg of wellicht wonen bij Aafje.

Bij de indicatie ‘Thuiszorg’ kan het gaan om wijkverpleegkundige zorg. Maar ook om persoonlijke verzorging en/of  huishoudelijke ondersteuning. Daarbij werk je samen met diverse gespecialiseerde zorgverleners, huisartsenposten en het het ziekenhuis. Samen met hen lever je passende zorg thuis.

Bekijk vacatures in de thuiszorg

Revalidatie

Aafje heeft twee revalidatielocaties, voorheen zorghotels: Aafje Revalidatie Franciscus en Aafje Revalidatie Maasstad. Deze zijn voor klanten die door een ongeval, operatie of ziekte tijdelijk goed moeten revalideren.

Onder begeleiding van jou en de rest van het behandelteam zijn klanten hier verzekerd van goede verzorging, verpleging en behandeling, zodat we samen met hen de zelfredzaamheid verbeteren. Waar mogelijk kunnen ze daarna terugkeren naar de thuissituatie, of naar woonruimte bij Aafje.

De zorg kenmerkt zich door het  ‘zorgen met de handen op de rug’. Jij moedigt hen aan en ondersteunt hen bij het zelf uitvoeren van de dagelijkse handelingen. De meeste opnames vinden plaats na ziekenhuisopnames, daarom voer je als medewerker ook relatief veel verpleegtechnische handelingen uit.

Naast het zorg- en behandelteam werkt er ook een dienstenteam in beide revalidatielocaties. Zij zorgen dat de kamers van de klanten schoon zijn, voor de facilitaire taken en voor goed eten in het restaurant.

Bekijk vacatures van onze revalidatielocaties

Huishouding

Een schoon en leefbaar huis, dát wil iedereen. Maar soms staan lichamelijke of geestelijke klachten in de weg. Is er onvoldoende hulp van familie of buren? Dan ben jij die held die te hulp schiet.

Met jouw werk help je de klant langer thuis wonen in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving. Dat doe je door te helpen in het huishouden. Denk bijvoorbeeld aan stofzuigen, het bed verschonen en het schoonmaken van toilet en keuken. Heb jij dat zorghart? Kijk dan eens naar de functie van huishoudelijk medewerker en solliciteer direct, zonder cv!

Bekijk vacatures van Aafje Hulpthuis

Thuisplusflats

Bij Aafje kun je ook werken in de Thuisplusflat. Heb je daar al wel eens van gehoord? In deze flats wonen ouderen zelfstandig.

Zij huren een woning, maar krijgen als dat nodig is wel (een beetje) zorg en ondersteuning van zorg- en welzijnsorganisaties. Op die manier houden mensen hun eigen plek maar kunnen ze wel terugvallen op hulp van buitenaf. Er zijn nu zes Thuisplusflats in de regio Rotterdam. In de Thuisplusflat kunnen bewoners rekenen op een breed aanbod met verschillende activiteiten rondom bewegen, gezondheid en ontmoeten. Er is altijd wat te doen. Kom jij in onze flats werken?

Zorgvilla Tante Toos

Wonen met persoonlijke aandacht, lekker eten, goede zorg en gezelligheid. Dat is waar Zorgvilla Tante Toos voor staat. En jij maakt daar het verschil!

Zestien tot achttien ouderen met dementie die kleinschalig wonen met een zorgondernemer die er altijd is en wordt ondersteund door een vast team van medewerkers. Dit zijn de kenmerken die het welzijn van de bewoners van Zorgvilla Tante Toos vergroten.

Als ervaren verpleegkundige weet je inmiddels dat het steeds moeilijker wordt om je echte vak te blijven uitoefenen. De reden waarom je vroeger voor dit mooie vak hebt gekozen, raakt steeds meer op de achtergrond. Het wordt tijd om je vleugels uit te slaan en een nieuw pad in te slaan: je gaat het nu zelf doen en laten zien dat het nog steeds kan: de zorg leuker en beter maken. Dan kan met het nieuwe kleinschalige zorgconcept Zorgvilla Tante Toos.

Ben jij die zorgprofessional die barst van de ideeën en ambitie? Wil jij je inzichten over goede zorg aan kwetsbare ouderen inzetten. Gaat dit over jou? Kijk dan eens op de website van Tante Toos voor meer informatie.

De Dienstbode

Voor ouderen die met ondersteuning en thuiszorg in hun eigen appartement blijven wonen. Aandacht, aanspraak en een gemoedelijke, veilige sfeer. Jij staat daarvoor, naast natuurlijk goede zorg.

De Dienstbode is 24 uur per dag, zeven dagen per week aanwezig in het gebouw. Met vaste medewerkers die de bewoners kennen en weten wat hen bezighoudt. Zij zijn altijd bereikbaar en aanspreekbaar in de centrale, grote ‘droomkeuken’. Dé plek waar iedereen elkaar treft en waar alles gebeurt. Dit is de nieuwe versie van het verzorgingshuis, maar dan in het eigen appartement, zonder te hoeven verhuizen.

Ben jij van alle markten thuis? Heb je verpleegkundige ervaring, maar weet je ook wat gastvrijheid is? Vind je het belangrijk om mensen met elkaar te verbinden? Dan is werken bij de Dienstbode iets voor jou!