menu

Menu

Werken binnen ons flexbureau

Vind je vrijheid in je werk belangrijk? Kun je bijvoorbeeld alleen in de avond werken? Of ben je op zoek naar een baan naast je studie? Dan is een baan binnen het Flexbureau van Aafje iets voor jou. Je kiest namelijk zelf waar én wanneer je aan de slag gaat. Ideaal!

Bepaal je eigen werktijden

Kies je voor Flexbureau Aafje? Dan kies je voor vrijheid. Jouw voorwaarden staan voorop.
Alleen in de avond werken of juist in de ochtend – het kan allemaal. Bij ons heb jij zelf de regie over je werk- en privébalans. En verandert er iets in je situatie? Geen probleem. We denken met je mee.

Ga voor een plek die bij je past

Met 54 thuiszorgteams, 17 verpleeghuizen en 2 revalidatielocaties is er altijd een werkplek die bij je past. Hier kun je aan de slag met verschillende doelgroepen: van psychogeriatrie tot somatiek en van revalidatie tot psychiatrie.

Voel je thuis

Bij Aafje krijg je de kans om ervaring op te doen op verschillende locaties. Zo vergroot je jouw kennis en kom je erachter waar jij je het fijnst voelt. Want dat gevoel van ‘thuis’ is niet alleen belangrijk voor onze bewoners – maar ook voor jou als collega.

Kies je contract

Werken binnen het Flexbureau betekent: een contract voor minimaal 3 uur per week. Maar, jij bepaalt. Ook hoeveel je wilt werken. Dus wil je liever meer uren maken? Samen kijken we naar een passend contract.

En je salaris? Dat is afhankelijk van je functie en je werkervaring. Hoe dan ook: we waarderen je inzet altijd met een passende beloning.