menu

Menu

Ik voel me op mijn gemak bij Aafje

Noah Rook (21) werkt al zes jaar bij Aafje. Op haar vijftiende begon ze er met haar stage: Gastvrouw bij De Vijf Havens. Daarna volgde ze de opleiding tot Helpende en Verzorgende IG. Nu is Noah Leerling verpleegkundige bij Aafje Revalidatie Maasstad. In de zomer is ze klaar met deze opleiding. “Dit past bij mij."

Op zoek naar een stage

Wie studeert, moet stage lopen. Zo ook Noah. Voor haar opleiding Mens en Dienstverlening zocht ze naar een fijne en geschikte plek om ervaring op te doen. Die vond ze bij Aafje De Vijf Havens. Vanaf dat eerste moment was duidelijk dat Noah hier op haar plek zit. “Dit past echt bij mij. Ik vind het leuk om met mensen te werken. Ik wilde me doorontwikkelen en gelukkig heeft Aafje mij die kans geboden.”

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Noah heeft een enorme groei doorgemaakt, en zet nog steeds mooie stappen binnen Aafje. “Twee jaar na mijn start als Gastvrouw bij De Vijf Havens volgde ik de opleiding tot Helpende en liep ik stage bij Aafje-locatie De Rozenburcht. Daar kreeg ik de kans om de opleiding Verzorgende IG te volgen. Die heb ik met beide handen aangegrepen. Na het halen van mijn diploma wilde ik me nog verder ontwikkelen. Toen ben ik gestart als Leerling Verpleegkundige – eerst nog in de De Rozenburcht en daarna bij Aafje Revalidatie Maasstad.”

Typisch Aafje

De kernwaarden van Aafje zijn Aandacht, Prikkelend, Verbindend en Vakmanschap. Geen woord aan gelogen volgens Noah, “Die woorden zijn echt typisch Aafje. Er is aandacht voor mensen, je wordt geprikkeld om jezelf te ontwikkelen, we staan in verbinding met elkaar en er is echt sprake van vakmanschap”.

Een ambitieuze match

Noah en Aafje vinden elkaar in hun ambitie. “Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Dat zie ik hier ook terug. Aafje heeft veel aandacht voor haar klanten en is moderner dan andere ouderenzorgorganisaties. Dat vind ik erg fijn. Ook de sfeer op de werkvloer is goed. Ik voel me op mijn gemak bij Aafje. Kom een dagje meelopen en ervaar zelf hoe leuk het is om hier te werken.”

Bekijk hier hoe je je binnen Aafje kunt ontwikkelen!