menu

Menu

Ben Oude Nijhuis

Kleinschalig, uitdagend en uniek

Het Ben Oude Nijhuis is een kleinschalige woonvorm, gevestigd in een voormalig klooster in Rotterdam-Overschie. Het Ben Oude Nijhuis was vroeger een klooster. Het is een heel rustiek en charmant pand met een fijne uitstraling. Nu wonen er mensen die zelfstandig wonen met een lichte zorgvraag én er wonen mensen met dementie met een zware zorgvraag.

Genieten in de kloostertuin

In het Ben Oude Nijhuis staan de wensen van de bewoners centraal. De zorg gaat uit van hun behoeften en ritme. Er zijn 3 woongroepen met ieder 8 tot 9 bewoners. Ook zijn er twee gezellige woonkamers met zicht op de prachtige kloostertuin. In deze kloostertuin kunnen bewoners zo vaak zitten als ze willen en medewerkers kunnen hier met lekker weer in de pauze genieten van de zon.

Dáárom werken bij Ben Oude Nijhuis

De dynamiek die deze verschillende vormen van zorg met zich meebrengt, maken Ben Oude Nijhuis een uitdagende locatie om te werken. Maar dat niet alleen. Collega’s voelen een enorme betrokkenheid bij elkaar, bij hun bewoners en bij hun klanten. De lijnen zijn kort en je kent alle bewoners bij naam. Dat maak het werken in het Ben Oude Nijhuis uniek.  Daarnaast is er aandacht voor de medewerker en wordt er meegedacht over de persoonlijke ontwikkeling.

Vacatures