Locaties

De Rozenburcht

Capelle aan den IJssel

Ruimte om buiten de lijntjes te kleuren

Welkom bij Aafje De Rozenburcht! Een gezellig verpleeghuis in Capelle aan den IJssel. De moderne ruime entree van dit verpleeg- en zorgcentrum ademt allure. Fijn voor medewerkers én bewoners.

Werken bij De Rozenburcht zal je veel bieden: je krijgt hier namelijk een baan die met je meegroeit. Ben je benieuwd geworden? We vertellen je graag meer over deze inspirerende werkplek.

image description
image description
image description

Soort zorg en de bewoners

Bij de Rozenburcht wordt somatische en psychogeriatrische zorg verleend. De somatische bewoners, verdeeld over vier etages, hebben ruime appartementen met eigen sanitair en een keukentje. Op deze afdeling zijn geen huiskamers. Deze worden in de tweede helft van 2022 gerealiseerd. Activiteiten worden georganiseerd in het Grand Café. De PG-afdelingen beschikken, per twaalf bewoners, wel over een huiskamer waar gegeten en soms gekookt wordt, koffie en thee wordt gedronken, activiteiten worden aangeboden en waar bewoners gewoon even rustig kunnen verblijven.

Buiten de lijntjes

De werksfeer bij de Rozenburcht is uitdagend. Je krijgt hier de ruimte om soms ook buiten de lijntjes te kleuren. Je maakt bij De Rozenburcht deel uit van kleine teams, waarin collega’s elkaar goed kennen. Je werkt nauw samen met alle Aafje vakmensen die bij de zorg, behandeling en het welzijn van bewoners betrokken zijn. Je hebt elkaar tenslotte nodig. Verder werken we met het Elektronisch Cliënten Dossiers via chromebooks. De bewoner en zijn vertegenwoordiger hebben, wanneer zij dit willen,  via het familieportaal ‘CarenZorgt’ toegang tot het eigen zorgdossier.

Persoonsgericht

We verlenen in dit huis persoonsgerichte zorg.

Deze zorg is afgestemd op de persoonlijke behoeften, wensen en voorkeuren van onze bewoners. We vinden het bij de Rozenburcht belangrijk dat er inbreng is voor iedereen. Of je hier nu woont, werkt of op bezoek komt.

Praktisch

De Rozenburcht is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er gratis parkeren.

Winkelcentrum Slotplein ligt aan de overkant van de straat. Handig natuurlijk, als je een boodschap moet doen of even een wandelingetje wil maken in je pauze.

Medewerker aan het woord

image description
  • Jurny Mijals
  • Verzorgende

“Wie wil leren, zit hier goed”

De Rotterdamse Jurny Mijnals (33) is verzorgende op de revalidatieafdeling van verpleeghuis Aafje Schiehoven. Jurny startte 10 jaar geleden bij Aafje en heeft daarna diverse opleidingen en cursussen gevolgd.