menu

Menu

De Twee Bruggen

Een somatisch kenniscentrum

De Twee Bruggen is het enige volledige somatische verpleeghuis van Aafje. Hier kun je aan de slag binnen de zorgprogramma’s: Dubbelzorg, Revalidatie & Herstel of Somatiek.

In dit huis wordt hoog complexe zorg geleverd in een passend therapeutisch klimaat, waar veel technische kennis en specialistisch handelen voor nodig is. Met je collega’s werk je bij De Twee Bruggen multidisciplinair samen met professionals binnen en buiten Aafje: denk aan artsen, behandelaars, thuiszorg, ziekenhuizen en welzijnsorganisaties. Dat is uitdagend én leerzaam.

Volledig gerenoveerde werkplek

Het huis kent een lange historie en is daarom in 2020 volledig gerenoveerd.

Ga je werken bij De Twee Bruggen? Dan kom je terecht in een mooi, nieuw en stijlvol verpleeghuis. Het huis heeft een lichte, frisse en rustige uitstraling waar zowel onze medewerkers als bewoners erg blij mee zijn. Het enige wat ze nog missen zijn extra handen. Jouw handen. En die verwelkomen ze graag!

Persoonsgerichte zorg

Bij De Twee Bruggen staat persoonsgerichte benadering voor de bewoners centraal: niet de beperking of de ziekte.

De zorg is afgestemd op iemands leven, wensen en voorkeuren. Om toe te werken naar een meer persoonsgerichte benadering, zijn drie (voor ieder zorgprogramma één) agogisch hulpverleners werkzaam. De Twee Bruggen is volop in ontwikkeling en je wordt als collega uitgedaagd om mee te denken over de veranderingstrajecten.

Vacatures