menu

Menu

Endeldijk

Oog voor elkaar én voor talent

Endeldijk is een klein, knus huis, met een klein team van medewerkers. Hier wonen dementerende ouderen die verpleging krijgen. Het moderne huis biedt ruime eenpersoonskamers met eigen sanitair. Veiligheid, rust en vrijheid staan voorop in dit gemoedelijke huis.

Wie hier gaat werken, komt in een klein, hecht team terecht, waar collega’s oog voor elkaar hebben en klaar staan voor elkaar. Door de korte lijnen, is niet alleen het team hecht, maar ook de band met de bewoners en hun families of andere mantelzorgers.

Specifiek

De zorg bij Endeldijk is helemaal gericht op ouderen met psychogeriatrische problemen. Je geeft samen met je team zorg op hoog niveau aan bewoners met dementie of Korsakov. Je bevordert hiermee het prettig woon- en leefklimaat van de bewoners. Doordat het huis klein is wordt er goed ingespeeld op de behoeften van de bewoners.

Oog voor talent

Medewerkers krijgen hier ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien. Er is oog voor talent. Endeldijk en Meerweide werken nauw met elkaar samen. Dit biedt jou extra mogelijkheden om door te groeien of in te stromen bij Meerweide. Dat is afwisselend én leerzaam!

Praktisch

Endeldijk biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Uit je werk nog even boodschappen doen kan in de winkelstraat om de hoek. Het huis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vacatures