Locaties

Revalidatielocatie Maasstad

Rotterdam, naast het Maasstad ziekenhuis

Unieke plekken in zorgland: de zorghotels van Aafje

Dé plek om al je expertise in te zetten in de meest uiteenlopende specialismen. Welkom bij de zorghotels van Aafje. Voor medewerkers die zich thuis voelen in een snelle, enthousiaste, leerzame en altijd vernieuwende omgeving, is het zorghotel dé plek waar je moet zijn.

Mensen revalideren hier met het doel zo snel mogelijk weer naar huis te kunnen. We bieden hoog complexe zorg in de korte periode dat ze hier zijn. Door de kortdurende zorg is de dynamiek in het zorghotel heel anders dan bijvoorbeeld in een verzorgingshuis, waar mensen blijven wonen. Mensen kiezen hier zelf waar ze na hun verblijf in ons zorghotel naartoe gaan.

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Revalideren

Het zorghotel is er voor mensen die na een operatie of opname in het ziekenhuis geen specialistische zorg meer nodig hebben, maar bij wie er nog wel behoefte is aan enige vorm van ondersteuning. Wij helpen deze mensen met revalideren. En daarvoor is het zorghotel een prachtige omgeving. De een- en tweepersoons kamers zijn modern ingericht. In het aangename restaurant wordt gegeten, maar de ruimte wordt ook gebruikt als een plek waar mensen samenkomen om te kletsen of te kaarten. Het is er de hele dag een komen en gaan van mensen.

​Medewerkers werken hier met kamertoewijzing. Je krijgt dan bijvoorbeeld drie kamers toegewezen. Dit geeft jou de mogelijkheid om je te verdiepen in een breder zorgpakket. Daarnaast is het voor de revalidanten prettig als ze met één iemand te maken hebben. 

Kansen

We denken hier vanuit kansen. We stimuleren medewerkers met ideeën te komen en zullen die ook, waar mogelijk, uitvoeren. Onze vier speerpunten zijn het HART van ons hotel: Hospitality, Aandacht, Resultaten en Talent.

Wie hier komt werken is onderdeel van een groot multidisciplinair team en draagt een hele grote steen bij aan het herstel van mensen. Dit betekent dat je ook met je handen op je rug, mensen aanmoedigt om zelfstandig te bewegen.

Twee locaties

De zorghotels van Aafje bevinden zich op twee locaties in Rotterdam, één aan de Kleiweg met 66 bedden. De ander aan de Maasstadweg met 120 bedden. Ook in het Franciscus Gasthuis zorghotel in Rotterdam hebben we vacatures. De revalidanten bestaan onder andere uit mensen die net uit het ziekenhuis komen en nog niet naar huis kunnen, mensen die revalideren of mensen die thuis even niet uit de voeten kunnen. Er zijn bovendien tien bedden voor acute zorgverlening. 

We hebben dus diverse en uiteenlopende vacatures voor zorghotel Maasstad in Rotterdam. Kom jij bij ons kundige team werken? We verwelkomen je graag!

Geweldige leerplek

Onze zorghotels zijn geweldige leerplekken.

We bieden in het zorghotel een prachtige werkplek aan mensen die flexibel, stressbestendig en leergierig zijn. Daarnaast hebben we hier alles op het gebied van zorg. Het kan best zijn dat er over een jaar een wachtlijst is met toekomstige collega’s die willen werken op deze toffe locaties.

Zorgprogramma's

Revalidatie

Medewerker aan het woord

image description
  • Mitchel Kieboom
  • Verpleegkundige i.o.

“Ik wil hier niet meer weg”

 Mitchel studeerde Toerisme en werkte parttime in de zorg om wat bij te verdienen. Na zijn afstuderen besefte hij dat de toeristische sector hem niet gelukkig zou maken.