menu

Menu

Reyerheem

Een dorp met een ‘ons kent ons’-mentaliteit

Reyerheem, is een verzorgingshuis met een dorpse ‘ons kent ons’-mentaliteit, waar de saamhorigheid groot is en waar medewerkers en klanten trots zijn op ‘hun’ Ridderkerk.

Open karakter

Het open karakter van Reyerheem vertaalt zich in de aanloop vanuit de buurt. Niet voor niets ligt voor het huis een groot ontmoetingsplein, waar gretig gebruik van wordt gemaakt, door medewerkers, klanten, buurtbewoners én vrijwilligers. Vooral als het mooi weer is.

Binnen is eveneens een ontmoetingsplein, figuurlijk dan. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd, voor álle senioren in de buurt. Het doel? Op ongedwongen wijze nieuwe mensen te ontmoeten. Of je nu klant bent van Aafje of niet.  Nieuwsgierig? Bekijk hier dan de Facebookpagina  Ontmoetingsplein Reyerheem Ridderkerk

Gerenoveerd

In Reyerheem bieden we somatische zorg. Dit varieert van lichte ondersteuning tot intensieve zorg. Bewoners wonen hier op zichzelf in eigen, ruime appartementen, die een aantal jaar geleden zijn gerenoveerd. Dit heeft geresulteerd in een modern huis, dat voldoet aan de nieuwste eisen. Werken in het verbouwde Reyerheem is heerlijk. Één van de grote voordelen is dat collega’s veel ruimere werkplekken bij hun bewoners hebben gekregen.

Doorgroeien

Doorgroeien kan altijd. Op welk niveau je ook werkt. Dit is heel goed geregeld bij Aafje. Het is belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Daarom hechten we veel waarde aan je persoonlijke wensen en wordt je ontwikkeling gestimuleerd. Denk hierbij aan een opleiding, maar ook aan deelname in commissies, zoals Voedsel en Veiligheid. Eenmaal aan de slag, blijven medewerkers graag bij Reyerheem.

Vacatures