menu

Menu

Slinge

Een moderne werklocatie met betrokken teams

Slinge is een bijzondere locatie in Rotterdam Charlois. Het is een mooi gebouw dat uit een hoogbouw- en laagbouwtoren bestaat, die met elkaar verbonden zijn door de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Het pand is van alle moderne gemakken voorzien.

Psychogeriatrische en somatische zorg

In de hoogbouwtoren wonen psychogeriatrische bewoners, die 24 uur per dag bescherming, verpleging en intensieve zorg nodig hebben. Ze wonen verdeeld over tien etages in woongroepen. De bewoners nuttigen de maaltijden in de gezamenlijke woonkamers met keuken. De hoger gelegen appartementen hebben een spectaculair uitzicht.

Bewoners die in de laagbouwtoren wonen, ontvangen somatische zorg. Deze appartementen zijn ruimer van opzet en bieden privacy voor de bewoners. Mensen blijven tegenwoordig langer thuis wonen. Als ze hier in de laagbouwtoren komen te wonen, is er complexere zorg nodig dan in de thuissituatie. Dit geeft bewoners een prettig gevoel.

Flexibele werkplekken

Op deze locatie wordt bijna alles in de gezamenlijke huiskamer gedaan. Wanneer de medewerker regeltaken heeft, is er in de huiskamer een werkplek. Er wordt gewerkt met het ECD via de tablet. De bewoner en zijn vertegenwoordiger hebben via het familieportaal ‘CarenZorgt’ toegang. Er zijn weinig werkplekken. De medewerkers gaan hier heel flexibel met de werkplekken en ruimte om. Dat vraagt goede samenwerking en afstemming. Een mooie plek om te werken als je een echte teamspeler bent.

Over Slinge

Deze moderne locatie staat midden in een winkelstraat. Handig als je in de pauze of na het werk even een boodschap moet doen. De bereikbaarheid is uitstekend met vlakbij de metro en tram en voldoende (gratis) parkeergelegenheid naast de locatie.

Vacatures