menu

Menu

Stafkantoor Aafje Hulpthuis

Een moderne en eigentijdse werkplek

Kom je werken op het stafkantoor in Barendrecht, dan kom je te werken op een gezellige locatie. Het is warm ingericht en geeft je een welkom gevoel. De diverse ruimtes zijn opgedeeld door middel van glazen wanden waardoor het ruimtelijk en toegankelijk blijft.

Afdelingen

Het gebouw telt twee verdiepingen.  Hier zijn afdelingen gevestigd zoals Ondersteuning, Klantadministratie, Financiële administratie en Salarisadministratie, Communicatie, ICT, Personeel & Organisatie, Concerncontrol, en Beleid. Mark van Son (algemeen directeur Aafje Hulpthuis en Aafje Facilitair) en Stephan Burger (directeur Aafje Hulpthuis en Aafje Facilitair) sturen vanuit dit kantoor de huishoudelijke diensten en facilitaire diensten aan. Op deze locatie vind je ook de Aafje Wasserij. Hier wassen wij persoonsgebonden kleding van alle bewoners van Aafje. Wel 5000 kilo kleding per week!

Gemoedelijke en gezellige sfeer

Op het stafkantoor Barendrecht werken ongeveer 160 collega’s. De bedrijfscultuur wordt door collega’s ervaren als een platte organisatie. Geregeld lopen collega’s binnen voor een praatje. Ook worden er af en toe gezellige borrels georganiseerd op de locatie. In de lunchruimte, pantry of ontvangstruimte kun je in een fijne omgeving bijpraten met je collega’s.

Bereikbaarheid

Aafje Barendrecht is redelijk goed bereikbaar. Het tramstation Barendrecht Middeldijkerplein ligt op 15 minuten loopafstand. Bushalte Vaanpark II ligt op 5 minuten loopafstand. Je bent binnen vijf minuten op de snelweg. Er is beperkte parkeergelegenheid.

Vacatures