Ga naar Aafje.nl

Varenoord

Groenrijke omgeving

Aafje Varenoord ligt in de woonwijk Ommoord, vlak bij De Rotte. Een mooie groene omgeving, waarbij we met deze nieuwe locatie vooral professionele zorg leveren aan bewoners met dementie. In deze locatie gaan werken en leren hand in hand.

Een fijne plek

Op de eerste tot en met de vierde etage bevinden zich de woongroepen met negen studio’s en een huiskamer. Op de begane grond is er, naast kantoorruimte, een gezamenlijke ontmoetingsruimte met een tuin en terras. Varenoord is kleinschalig en persoonlijk. En is een leuke en mooi gelegen plek om te werken, leren en wonen.

Iedere bewoner heeft een eigen studio met badkamer. Hier staat eigen sfeer, persoonlijke zaken en privacy voorop. Het gezamenlijke dagelijkse leven speelt zich in de huiskamer af, met eigen buitenruimte.

Nieuwe tijden, slimme tools

Ook in de zorg gaan we met onze tijd mee. We werken bij Varenoord met elektronische zorgdossiers via een chromebook en maken gebruik van een familieportaal, waardoor bewoners en familie altijd en overal toegang hebben tot het zorgdossier. Voor activiteiten zetten we innovatieve middelen in, zoals Zora de zorgrobot of Paro de zeehond.

Bewegingsvrijheid en veiligheid

Bewoners met een psychogeriatrische problematiek kunnen onrustig zijn en de behoefte hebben aan beweging. En waar kun je mooier een wandelingetje met een bewoner maken dan bij De Rotte? Met behulp van medewerkers, leerlingen, vrijwilligers en mantelzorgers zorgen we zo voor een veilige en actieve leefomgeving.

Ruimte voor jou

Aafje Varenoord biedt ruimte om te leren en werken. We leiden intern zij-instromers op voor omscholing en ervaren zorgprofessionals van Aafje delen graag hun kennis en ervaring met je.

Op deze locatie zijn alle vaste medewerkers werkbegeleider wat mooie kansen biedt voor jouw ontwikkeling. Deze medewerkers kunnen jou goed begeleiden en het beste vertellen hoe jouw werkdag en werkzaamheden er uit zien en waarom de zorg zo mooi is om in te werken.

Meer aandacht

Wat ook bijzonder is aan het werken bij Aafje Varendoord is de grotere samenstelling van het personeel. Hierdoor is er meer personeel dan op reguliere woongroepen en dat betekent meer aandacht en tijd voor gezellige activiteiten met de bewoners!