menu

Menu

Medewerkerswoningen De Aarhof

Ben jij op zoek naar een baan in de zorg, bijvoorbeeld als verpleegkundige, verzorgende of helpende, én betaalbare woonruimte in Rotterdam? Solliciteer dan nu! Bij Aafje bieden we namelijk nieuwe medewerkers naast een mooie functie ook een superleuke plek om te wonen.

Betaalbare studio’s mét gemeenschappelijke ruimte

In wooncomplex de Aarhof zijn nog enkele studio’s beschikbaar voor (nieuwe) medewerkers van Aafje. De twee kamer appartementen zijn niet meer beschikbaar. De studio’s zijn bedoeld voor eenpersoonshuishouden, de tweekamerappartementen zijn geschikt voor twee personen. De studio’s en appartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van het pand. beide verdiepingen hebben een gemeenschappelijke ruimte met balkon en een splinternieuwe keuken waar je uitgebreid kunt koken. Ook is hier een ruimte met een was/droogcombinatie die je kunt gebruiken.

Eigen keukenblok en sanitair

De studio’s en appartementen hebben allemaal een eigen badkamer met wc, douche en wasbak, een eigen keukenblok met ruimte voor een tweepits kookplaat en koelkast. In de hal van je studio vind je voldoende kastruimte (hang- en leg) om je kleren en andere spullen op te bergen. In de studio’s is een CAI aansluiting aanwezig, je moet wel zelf een internet abonnement afsluiten.

Belangrijke informatie

 • Huurprijzen

  De huurprijzen (prijspeil 1-1-2023, onder voorbehoud)

  Eenpersoonsstudio  

  Kale huur € 425,00
  Warmte, water en elektra € 197,54
  Servicekosten € 35,95
  Totaal € 658,49


  Tweekamerappartement

  Kale huur € 525,00
  Warmte, water en elektra € 197,54
  Servicekosten € 35,95
  Totaal € 758,49

  Naar verwachting is huurtoeslag mogelijk, dat wordt op korte termijn bekend.
  Via www.toeslagen.nl kun je berekenen wat de huurtoeslag eventueel zal worden.

 • Belangrijkste voorwaarden

  De belangrijkste voorwaarden in het kort:

  • je bent/komt in dienst van Aafje;
  • inkomenseis (drie maal de huurprijs; de huurprijs voor de studio is 658,49 euro incl. en de huurprijs voor het appartement is 758,49 euro incl.);
  • inkomensgrens bij een 1 persoonshuishouden 44.035 euro;
  • inkomensgrens bij een 2 persoonshuishouden 48.625 euro;
  • huurperiode minimaal 6 maanden maximaal 2 jaar.
 • De omgeving

  De Aarhof ligt tegenover winkelcentrum Zevenkamp. Hier vind je alles wat je nodig hebt. Verder heeft de Aarhof een parkeerplaats voor de deur waar je gratis kunt parkeren. De halte van de sneltramhalte/metro is ook vlakbij. Deze metro rijdt vanaf Nesselande naar eindbestemming Hoek van Holland. In de zomer zit jij dus zo op het strand!

 • Plattegrond

 • Modelstudio

Geen resultaten gevonden

Hoe werkt het?

Solliciteer op een zorgfunctie. Geef tijdens jouw sollicitatie aan dat jij belangstelling hebt voor een studio of appartement. Als je wordt aangenomen en je hebt je arbeidscontract bij Aafje getekend, zetten wij je op de wachtlijst. Voldoe je ook aan de andere voorwaarden zoals o.a. de inkomensgrens, dan kom je in aanmerking voor een studio. GAPPH verzorgt namens Woningcorporatie Wooncompas de huurovereenkomst.

Let op: het gaat om een huurperiode van minimaal 6 maanden tot maximaal twee jaar.

Heb jij interesse en/of een vraag?

Laat dan hieronder je contactgegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier De Aarhof